top of page

Referenties

Referenties VRK isolatie

Circulair Paviljoen ABN Amro Amsterdam

Dit toonaangevend project in circulair bouwen kiest voor Métisse isolatie vanwege de gerecyclede katoenvezels. Medewerkers van ABN Amro hebben hiervoor zelf oude spijkerbroeken gedoneerd. 2.000 m² PMA045 zorgen straks voor een perfecte akoestiek.

Métisse PMA045

B&B de nieuwe Waranda Tilburg

Bed and Breakfast de nieuwe Waranda kiest voor Métisse isolatie vanwege de duurzaamheid en en goede thermische en akoestische eigenschappen.

Métisse PM100

Please reload

Referenties VRK akoestiek

Maatwerk wandpanelen Pannenkoekenhuis den Strooper Arnhem

Deze D-serie panelen zijn exact op maat geproduceerd. Aan de hand van stelschijven zijn de panelen zeer eenvoudig aan de wand bevestigd in de speelruimte van het het Pannenkoekenhuis den Strooper. 

D-serie maatwerk wandpanelen

Baffles Willem II Fabriek 's-Hertogenbosch

De Willem II Fabriek in Den Bosch is akoestisch in orde gemaakt door middel van op maat gemaakte plafondbaffles. Deze baffles zijn voorzien van een vulling van Métisse isolatie en absorberen 95 procent van het geluid. 

E-serie Plafondbaffles

Baffles Basischool de Zon in de Kwakel

Deze plafondbaffles zijn verkrijgbaar in 40 verschillende kleuren. Hierdoor kon er een leuk en speels effect gecreëerd worden. De akoestiek in de aula van de Basisschool de Zon is door middel van 180 baffles perfect in orde. 

E-serie Plafondbaffles

Baffles La Place Enspijk

Deze plafondbaffles hebben een geluidsabsorptievermogen van 95 procent. Na berekening bleken er 56 baffles van 120 x 60 cm nodig om de vergaderzaal van La Place in Enspijk akoestisch top in orde te maken. 

E-serie Plafondbaffles

Plafondpaneel Zonnewende Sint-Michielsgestel

Dit plafondpaneel van 225 x 225 cm met fotoprint zorgt voor een goede akoestiek in de eetzaal van deze groepsaccommodatie. De print zorgt voor een frisse uitstraling.

N-serie met print

Wandpanelen Café van de Leur in Leiden

Deze 3 wandpanelen zijn eenvoudig bevestigd aan de hand van stelschijven en verminderen de nagalm drastisch. Door het brede kleurassortiment waren de wandpanelen goed te combineren met de al aanwezige kunst in de ruimte. 

D-serie wandpanelen

Plafondpanelen & Roomdividers Zonnewende Sint-Michielsgestel

Door het plaatsen van 8 roomdividers, 8 plafondpanelen en 32 plafondbaffles is de nagalmtijd in de theaterzaal van de Zonnewende teruggebracht naar een gewenste tijd van 1,2 seconden. 

D-serie plafondpanelen & roomdividers

Please reload

bottom of page